CLEAF

Cleaf historie:
Cleaf is als familiebedrijf opgericht in 1975. Vanuit een passie voor meubelen begon de familie Caspani met de verkoop van houten maatpanelen. Cleaf is gevestigd in Brianza (Milaan). Wereldwijd dé toonaangevende regio voor de meubelindustrie. Hierdoor is in de loop der jaren een enorme synergie ontstaan, zowel in creatie als in technologie, met meubelfabrikanten en vooraanstaande designmerken. Sinds 2005 heeft Cleaf de mogelijkheid om zelf dragermateriaal van decors en structuren te voorzien en is het bedrijf niet alleen in de regio, maar ook internationaal uitgegroeid tot een gevestigde speler in de markt voor decoratief plaatmateriaal. Met een constante focus op innovatie biedt de collectie van Cleaf een passend antwoord op alle meubel- en interiordesign vraagstukken.

      

Techniek:
Cleaf werkt met state-of-the-art productietechnieken en is daarmee een autoriteit geworden op het gebied van het melamine –proces, het produceren van HPL, ABS kantenband en digitaal printen. Elke plaat die van de pers komt is daarom een waar kunstwerk en biedt ongekende mogelijkheden voor meubel- en interieurontwerp.

Made in Italy:
De missie van Cleaf is om voortdurend te zoeken naar kwaliteit en exclusiviteit in een meubel, door originele texturen te ontwkkelen met een tactiele sensatie, natuurgetrouwe structuren en decors. 

       

Klik hier voor film Cleaf Ccube

Ccube:
Naast een uitmuntende productie faciliteit heeft Cleaf haar showroom Ccube. In de Ccube zijn de meest innoverende structuren en designs te bewonderen en kan de bezoeker de combinatiemogelijkheden in de collectie zelf ervaren. De ambiance van Ccube draagt bij aan de beleving van het merk Cleaf en zal de creativiteit voor het creëren van unieke meubels en interieurs prikkelen.

Cleaf…Structure meets Design

www.cleaf.it  

      

Video Cleaf Italy, openingsavond Ccube
De nieuwe showroom Cleaf Ccube: een plaats voor inspiratie, ontmoeting en interactie. Meer dan 600 mensen woonden het evenement bij. Met de Ccube presenteert Cleaf zich als dé creatieve hub voor designers, interieurarchiten, ontwerpers en meubelbouwers. 

 

Klik op foto

ITALIE 2013
Op 31 januari 2013 is de showroom Ccube van Cleaf officieel geopend. De droom om interieurarchitecten, ontwerpers en meubelbouwers beter kennis te laten maken met de collectie Decoratief Plaatmateriaal werd realiteit.

Klik hier voor de Video

Voorbeelden Keukens Italie 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen