Welkom in onze showroom in Wormerveer

Welkom in onze showroom in Wormerveer

Het is alweer ruim een jaar geleden dat DecoLegno verhuisde van Zaandijk naar Wormerveer. Door de groei van de organisatie was er behoefte aan extra ruimte, en die werd gevonden aan de Industrieweg. Het pand is niet alleen de home base voor het team van DecoLegno, maar ook een plek voor jou om te bezoeken en inspiratie op te doen. Maak hier je afspraak voor een bezoek!

Entree showroom DecoLegno Wormerveer
Entree met receptiebalie

Bekijk de collectie

In de showroom in Wormerveer kun je de hele collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno bewonderen. Je vindt er de bekende A4 stalen, die je meteen gratis kunt meenemen. Daarnaast is de collectie plaatmateriaal ook op grote panelen van 2400x500mm te bewonderen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het decor én de kleur. In de praktijk blijkt dat klanten sneller tot een definitieve materiaalkeuze komen bij het zien van de grote panelen.

Grote panelen decoratief plaatmateriaal in showroom
Grote panelen decoratief plaatmateriaal

Advies voor maatwerk

Een bezoek aan de showroom helpt jou om op efficiënte wijze het juiste plaatmateriaal te kiezen voor de maatwerk oplossingen in jouw interieurproject. Ben jij een voorschrijver of een verwerker, neem dan de ontwerptekeningen en stalen van de andere materialen die jij gaat toepassen mee. Op die manier kunnen wij jou nog gerichter helpen. Wij adviseren ook als het gaat om de keuze van het juiste product. Voldoet decorspaanplaat of is het beter om te kiezen voor HPL? Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Ben jij consument en heeft jouw interieurbouwer of meubelmaker je geadviseerd om een bezoek te brengen aan DecoLegno? Neem dan eventuele tekeningen en stalen van bijvoorbeeld de vloer of andere materialen mee. Dan kun je goed zien of de materialen bij elkaar passen.

Patrick Leering in showroom DecoLegno Wormerveer
Patrick Leering in de showroom van DecoLegno in Wormerveer
Werkcafé in showroom Wormerveer
Werkcafé in de showroom in Wormerveer

Het werkcafé, ook voor jou

Heerlijke koffie of thee, Wi-Fi en voldoende ruimte om corona-proof te werken. Je bent meer dan welkom om tijdens jouw bezoek aan de showroom ook gebruik te maken van ons werkcafé. Je kunt dan direct de geselecteerde materialen verwerken in de projectadministratie. 

Maak wel even een afspraak! Dan kunnen wij jou de garantie geven dat je rustig kunt werken, en reserveren wij de tijd om jou te helpen. Een afspraak maak je hier!

Werkcafé en overzicht showroom DecoLegno Wormerveer
Het werkcafé en stalenkast

Onze partners in het showroomontwerp

Ondanks dat we zelf natuurlijk een goed gevoel hebben voor interieurontwerp en mooie materialen, zijn we voor de inrichting van de showroom een samenwerking aangegaan met een aantal andere specialisten. Erik Lucas en Fiona Kock van Quub Interior Concepts tekenden voor het interieurontwerp. “We hebben gezocht naar de perfecte balans tussen de Zaanse no-nonsense mentaliteit van DecoLegno en het Italiaanse design van de collectie van Cleaf”, aldus Erik. “De locatie in Wormerveer was een gegeven, maar met een praktische indeling en een mooie mix van materialen zijn we daar goed in geslaagd.”

In deze periode volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Bezoek van de showroom is daarom uitsluitend mogelijk op afspraak. We houden 1½ meter afstand, vragen je om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Samen in de strijd tegen corona.


Partners DecoLegno showroom Wormerveer

Interieurontwerp | Quub Interior Concepts             

Lichtplan | Studio Rublek, Unique Brands     

Maatwerk | Custom Meubel (stalenkast), Jacco Bakker (spreektafels showroom), Mooiwerk Interieur (receptiebalie), Panelenindustrie Toelevering (bladen bistrotafels)

Meubilair | Osiris Hertman (bank), Bond Interior (Norr11 fauteuil, stoelen en bijzettafels), Zuiver (barkrukken, stoelen aan de eettafel), Satelliet Meubelen (onderstel bistrotafels), Staalmaker (stalen karren voor panelen)

Stoffering | Siersema Interieur Inrichters (horizontale jaloezieën, loper Jabo 9421-630), Cunera (vloerkleed collectie Boston)

Groendecoratie | Evergreen Kunstplanten i.s.m ZusenZo Stylingbureau


DecoLegno plaatmateriaal

FC18 Talco (receptiebalie), T046 Fusion (hexagoon kast bij receptie naar een ontwerp van Osiris Hertman), FA46 Penelope (A4 stalenkast), FB38 Talco blad bistrotafels

Collectie Gebruikte decors

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate