Wees welkom in onze nieuwe showroom in Westzaan

Wees welkom in onze nieuwe showroom in Westzaan

Het moment waar we lang over hebben gedroomd en naar uit hebben gekeken is daar. Met veel trots kunnen we vertellen dat we zijn verhuisd naar ons splinternieuwe kantoor in Westzaan. Een plek waar inspiratie, creativiteit en design centraal staan. Met als middelpunt onze nieuwe en uitgebreide showroom.

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal kun je – uitsluitend op afspraak – een bezoek brengen aan onze nieuwe showroom. Hier presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230 x 50cm. Naast onze showroom in Westzaan, kun je ook een van onze andere locaties in Duiven, Echt en Veldhoven bezoeken.

Zaterdag op afspraak geopend voor particulieren

De enorme belangstelling voor onze collectie decoratief plaatmateriaal, maakt dat wij onze openingstijden hebben verruimd. Sinds kort zijn we – uitsluitend op afspraak – ook op zaterdag geopend voor particulieren. Wij vinden het belangrijk onze gasten goed te adviseren, maak daarom altijd een afspraak voor je bezoek.

Ben jij voorschrijver of verwerker? Verwijs jouw klant dan gerust naar ons door voor de materiaalkeuze, of bezoek zelf onze showroom tijdens kantooruren. Je bent van harte welkom! Mogen we jou binnenkort ontvangen in Westzaan, of een van onze andere locaties?

Ben je benieuwd naar het designverhaal achter ons nieuwe pand? Binnenkort vertellen Patrick Leering, Guido Hofman en Saskia ten Cate van DecoLegno er meer over. Ook gaan we in gesprek met de stakeholders in de ontwikkeling van ons nieuwe bedrijfspand. NUNC architecten, STUDIOJEROENDEJONG, B22, Hecon en Studio Rublek delen hun verhaal. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!