Menu
Webshopsearch icon
Toegevoegd aan mijn stalenProducttitleUA01 AmetisDirect leverbaar

Info

img_5136.jpg

Scroll

CLEAF

Cleaf historie
Cleaf is een familiebedrijf en opgericht in de jaren '70, voor het verkopen van houten maatpanelen. Sinds 2005 heeft Cleaf de mogelijkheid om zelf dragermateriaal van decors en structuren te voorzien. De identiteit en de industriële cultuur van Cleaf zijn diep geworteld in de locatie. Cleaf is gevestigd in Brianza (Milaan), wereldwijd de toonaangevende regio voor de meubel industrie. Deze bevoorrechte positie, gekenmerkt door de nabijheid van meubelfabrikanten en grote merken, zorgt voor de creatie van een enorme synergie van kennis en techniek. Deze samensmelting heeft de constante evolutie van Cleaf tot stand gebracht, zowel in termen van technologie en design.

Techniek
Dankzij het gebruik maken van de state of the art unieke productietechnieken heeft Cleaf een exclusieve en veelzijdige kennis verworven, wat essentieel is voor haar markt. Deze kennis is variërend van het melamine –proces, het produceren van HPL en ABS kanten, maar ook de meer recente techniek van digitaal printen en dunne melamine panelen voor deuren is toonaangevend voor Cleaf. Cleaf is een systeem van producten en diensten op basis van onderzoek, geavanceerde technologie, innovatie en design gericht op het bereiken van hoogwaardige toegevoegde waarde.

 

Made in Italy 
Missie van het bedrijf is om voortdurend te zoeken naar kwaliteit en exclusiviteit in een meubel, door originele en harmonieuze combinaties van tactiele en chromatische effecten en patronen. Om deze redenen, vertegenwoordigt Cleaf zowel de plaats van aankomst voor al diegenen die wensen gebruik te maken van de rijkdom van de collectie en het startpunt voor iedereen op zoek naar nieuwe concurrerende oplossingen.

 

Ccube
Naast een uitmuntende productie faciliteit voorziet Cleaf ook in een steeds weer aangepast Ccube. In de Ccube treft u de meest innoverende structuren en designs maar geeft u als bezoeker de mogelijkheid om de totale collectie te combineren. Cleaf beschikt over meer dan 500 decor mogelijkheden en 55 structuur mogelijkheden. In de Ccube heeft u de gelegenheid om al deze te combineren. Creëer uw eigen design en structuur ervaar de mogelijkheden in een ambiance die hoort bij de markt en deze tijd. De Ccube is de ultieme plek om uw project of meubellijn vorm te geven.

 Cleaf…Structure meets Design www.cleaf.it

Video Cleaf Italy, Openingsavond Ccube

De nieuwe showroom Cleaf CCUBE: een plaats van interactie, waar men elkaar ontmoet, deelt, groeit, enthousiast. Meer dan 600 mensen woonden het evenement bij, het transformeren van dit belangrijke moment voor  Cleaf was een groot succes. Met het project CCUBE, Cleaf presenteert een nieuwe manier van zijn bedrijf, het creëren van een wereld van nauwe interactie. 

ITALIE 2013
Een groot feest aan de officiële opening van de schitterende showroom Cleaf (www.cleaf.it), via Bottego op 31 januari gehouden in Liss te vieren. Een kans om beter kennis te maken met deze grote werkelijkheid worden, zeker een van de belangrijkste in het internationale veld van oppervlakken voor de meubelindustrie en interieur: van afwerking te snijden om het scherpen. Kijk voorbeelden Keukens Italie. 

 

FacebookTwitterLinkedInE-mail

Meld je aan voor de inspiratie nieuwsbrief